Oficial am încheiat sezonul de camping

Aseară s-a întâmplat lucrul ăsta. Mai exact am mutat tot ce ține de camping, cort, mese, scaune, tarpuri, saci de dormit și saltele din portbagajul mașinii în debara. Cel mai probabil, cândva în iarnă, la momentele alea când soarele începe să încălzească, voi scoate scaunele de camping și le voi mai duce o tură la mare.

Una peste alta n-a fost un an rău din punctul ăsta de vedere. Se putea și mai rău. Altfel, am băgat camping în Italia, am băgat camping la bulgari de două ori. Despre campingul Silistar am zis aici, despre ce s-a întâmplat în vacanța din Italia mai am de povestit că ce am zis a fost doar un fel de intro. Vedem când o să revină cheful de scris :)) Din ce am mai făcut cu cortul anul ăsta aș avea de povestit despre campingul de la Kapinovsky că tot amân lucrul ăsta încă de când am dat drumul la blog.

În altă ordine de idei, dacă ar fi să am regrete pe partea asta ar fi că anul ăsta nu am reușit să ajung la Krapeț. Mi-au fost scoși ochii pe tema asta așa că cică, pentru a mă revanșa, la anu trebuie să merg de mai multe ori. Sper să mă țin de cuvânt :)) Oricum, chit că e devreme pentru astfel de planuri, la anu e musai să bag Turcia cu cortul pentru că anul ăsta, așa cum am mai scris pe aici, lucrurile nu au prea ieșit cum au fost planificate. Până atunci, vedem cum mai stăm cu planuri de vacanță… că sezonul de camping, așa cum am zis, s-a terminat. Vor urma niște ieșiri pe la munte în următoarea perioadă..

2 comentarii la „Oficial am încheiat sezonul de camping”

Lasă un comentariu