M-am auto-recenzat…pentru o zi în plus la concediu

Dincolo de chestiunea aia cu partea civică, m-am auto-recenzat. Procesul a fost unul simplu, hilar în anumite etape dar na, e pentru toată lumea. Altfel, motivul principal pentru care m-am auto-recenzat a fost și ziua liberă pe care urmează să o primesc. Că știu eu ce să fac cu ea :)) O zi de concediu în plus nu strică niciodată. Mai ales că la capitolul acesta stau prost…foarte prost. Am avut parte până anul trecut de minimul de zile de concediu, 20…că așa e legea și așa aveau și colegii din Sofia și cică, dacă așa zice la lege, de ce să discriminăm.Că mă pasiona pe mine că au bulgarii mai puține zile de concediu decât mine… În fine,  după îndelungi negocieri cu angajatorul m-am mai pricopsit cu încă o zi de concediu. 21 zile începând cu anul trecut. Și aia așa, că aveam 5 ani în firmă.

Urmează încă o zi la concediu la anu…că fac 7 ani în companie și așa am convenit. Cumva, ziua asta liberă pe motiv de auto-recenzare vine mănușă, mai ales că anul acesta multe dintre zilele naționale libere pe diverse motive au picat/pică în week-end.

Dincolo de niște multe avantaje pe care le am la job, când vine vorba de zile de concediu, sunt învidios pe soție, că la ea, la corporația ei franțuzească e bine din punctul acesta de vedere. Nu balcanici ca la mine :))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *