Planuri pentru plimbările de toamnă

Pentru că toamna calendaristică e pe noi iar la articolul despre Sardinia încă mai am de pritocit, zic să arunc pe internet câteva idei legate de ce am în cap pentru toamna asta. Deși nu mi-au prea ieșit planurile făcute pentru anul ăsta, zic să mai bag o fisă și să încerc să schițez un mic plan cu câteva destinații de toamnă ce le-aș vrea făcute. Momentan nu e nimic bătut în cuie….acum merg după ciocan.

E, și pentru că toamna e doar la început, sper să reușesc să mai prind un week-end la mare. Aș fi vrut ca lucrul acesta să se întâmple acum, în primul sfârșit de săptămână din septembrie dar prognoza nu arată foarte atractiv. Ideea era să mergem la Krapeț cu cortul însă vremea pre ploioasă așa că, dacă nu v fi, poate încercăm să mergem duminică, pentru o zi, la Corbu. Rămân optimist și sper să mai prind un week-end bun de cort la Krapeț.

O altă plimbare cât de cât sigură pe o dată anume ar rămâne Cabana Cuca. Într-o vreme era locul meu de suflet și tradiția o cerea la fiecare aniversare. Cum și anul acesta mai fac o vârstă, trebuie să-l sun pe Romică să blocheze week-end-ul cu 1-2 octombrie.

Ramasă restantă din primăvară mai este și excursia în Bulgria, la Rusenski Lom. Aici e treabă de o zi și nu vreau să o ratez. Nu am idee când o să programez asta ar musai trebuie să se întâmple. Legat de Bulgaria, parcă mă mănâncă și de o plimbare pe la Veliko dar să vedem, poate le leg împreună că sunt relativ apropiate și dacă tot plătesc taxe de pod si vignetă, de ce nu.

O altă excursie cu dată fixă dar fără să știu încă locația este cea din ultimul 29-30 octombrie. Este aniversarea grupului montan din care fac parte și așa ceva nu se rateză. Momentan suntem la stadiul de discuție, vedem de ce capacitate de cazare avem nevoie și apoi urmează să căutam cazare. Cu siguranță va fi la munte :))

Și mai rămâne sfârșitul de toamnă, cel ce va fi legat cu zilele libere de 1 decembrie. Aici, cumva, e treabă sigură…vrem să mergem în Moldova. Destinația principală ar fi Iași dar cred că leg și Suceava.  Momentan nu am făcut planul de călătorie, nu știu ce am de vizitat în Iași. Urmează să documentez puțin plimbarea asta.

Una peste alta sunt încrezător că va fi o toamnă frumosă în care voi reuși să fac plimbările expuse mai sus. Că va fi și altceva, le trec la bonus. Că planul va suferi modificări, tot ce se poate… important este să iasă bine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *