Și, planuri de 1 Mai?

Week-end-ul cu 1 Mai este un alt moment în care românii uită de tot și toate și merge care încotro. E bine că avem astfel de momente în care să sărbătorim și să petrecem. Ca să zic așa, noi, ca nație, motivele pentru petrecere ar trebui să le trecem la coada listei cu neajunsuri, că dacă nu avem motiv, suntem inovativi. În condițiile în care vremea e așa cum e, v-ați făcut planuri pentru 1 Mai?

Întreb, că la noi e cu antibiotice și nu ne-am băga pe nicăieri prin locuri aglomerate. Cel mai probabil că eu o să trag o fugă pe la țară duminică că mai am de făcut una alta pe acolo și apoi, pe luni, că se termină antibioticul, ar trebui să improvizez ceva pentru a scoate fetele din casă. În condițiile în care peste tot o să fie aglomerat, nu-mi vine nimic în minte pentru a face ceva pe lângă București. Am așa , ceva vag în minte, ceva pitoresc ce vreau să fac de multă vreme. Nu râdeți, e un loc care, teoretic nu are nimic de oferit doar că-mi stă mie pe creier. I-am mai zis soției odată despre locul ăsta și s-a uitat lung la mine și m-a întrebat: Și ce e de făcut în Oltenița? I-am zis că teoretic mai nimic, e doar un pitic de-al meu… Și uite așa am rămas iar cu el.

Altfel, azi ar trebui să mă agit puțin și să caut ceva activități și alte obiective de vizitat pe lângă București. Va fi greu, că aș prefera ceva fără prea mare aglomerație și cum este week-end-ul de 1 Mai, toată lumea presupun că gândește la fel ca mine și caută un loc în care să meargă să facă un grătar sau să viziteze ceva. În altă ordine de idei, zilele astea o să urmăresc și televiziunile. Că abia aștept să văd reportaje din Vamă și live-uri de pe Valea Prahovei :))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *