Așa vise să tot ai… Cipru

Noapte ce tocmai a devenit istorie am avut cel mai frumos vis de anul acesta. M-am tot visat prin Cipru. Știu contextul, acum vreo două zile am vorbit cu un prieten despre Cipru, despre Ciprul de Nord cum că e mai mișto de vizitat decât partea grecească a insulei, despre cum merg ei la început de iunie în Cipru. Mda, aș mai da o săptămână din viață pentru Cipru… Că uite, sunt doisprezece ani de când am fost în Cipru și, partea turcească a Ciprului m-a convins să merg anul următor în Turcia. M-a convins un prieten…Uite, cam așa tavernă găsești și în Turcia. Așa erau și oamenii în Turcia.. Și m-a convins, am fost mai apoi de două ori în Turcia și anul ăsta merg din nou.

Altfel, revenind la vis, cred că e timpul să văd cum agăț și câteva zile în Cipru. Nu știu dacă reușesc anul ăsta că s-au cam făcut planurile de vacanță dar pentru la anu, o să pun încă pe pe acum Ciprul pe lista posibilelor destinații. Altfel, dacă stați și vă întrebați încotro s-o luați, dacă stați în cumpănă cu alegerea Ciprului drept destinație, eu zic să nu mai cântăriți mult și să mergeți. Chiar e mișto Cipru…numai să nu mergeți în plină vară că e cald…și o să înebuniți dacă aveți planuri să mai vizitați una alta.

În altă ordine de idei, azi, mă uitam la prețul biletelor și dacă ai planuri să tragi o fugă în martie sau chiar și în aprilie până în paște în Cipru, la Wizz, ai zboruri spre Larnaca la niște prețuri foarte bune. Clar, nu e încă de baie dar pentru cine are chef să viziteze site-uri arheologice, să stea la plajă perioada e nemaipomenită.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *