Primi bani câștigați cu blogul de travel

Leu cu leu se face suta… așa că azi, anunț că luna martie a fost luna în care am câștigat primii bani cu blogul de travel. Acum aproape un an de zile publicam un articol în care spuneam că vreau să monetizez treaba asta și că vă țin la curent despre cum decurg lucrurile cu monetizarea pe un blog de travel aflat la început. E, sincer să fiu, e mai greu decât părea la început însă nu mă mână în luptă câștigul imediat. Bine, nici nu m-am agitat prea tare să încerc să monetizez, m-am limitat la reclame adsense și uneori câte un link afiliat.

Așa cum zice și prima propoziție, luna martie a fost prima lună în care am câștigat bani cu blogul de travel. Nu mult, ceva mai intrase și înainte de asta însă, luna martie a fost prima lună în care am depășit o bornă, luna în care am câștigat 1 dolar din afișarea anunțurilor adsense pe blog. Nu știu dacă asta este cea mai bună metodă de monetizare a unui blog însă, din ce am mai văzut, pare să fi crescut puțint sumele câștigate din adsense, cea mai mare valoare înregistrată pe un click pe blogul acesta fiind de 24 cenți. Prea puțin trafic ca să mă agit cu optimizarea anunțurilor, le-am lăsat pe automat. În altă ordine de idei, așa cum am zis și la momentul respectiv, pentru a câștiga ceva bani din blogging e nevoie de mai mult decât reușesc eu să fac la momentul acesta.

Poate, cândva în viitor o să-mi fac timp să mai scriu una alta despre subiectul ăsta și să încerc să fac ceva pentru a crește valoarea banilor câștigați din blogul de travel. Așa, dacă mă uit mai lung în viitor, premizele par a fi bune, că am câteva articole destul de bine înfipte în google însă sunt sezoniere. Deci, să înceapă sezonul…  Despre banii câștigați din blogul de travel voi mai scrie când s-o atinge o altă bornă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *