Tigania Beach… frumoasă plajă

Azi am avut o zi din aia de care nu vrei să-ți amintești. Unde pornisem dimineață cu planuri mari pentru mine, mai pe la prânz a început nebunia. Acum, la ora asta s-a potolit…Așa că vreau să punctez un lucru. Că mi-a amintit facebook de ce se întâmpla cu un an în urmă. Mai exact, mi-a adus aminte că fix acum un an, mă lăfăiam pe una dintre cele mai mișto plaje din Halkidiki…Tigania Beach. Eram pentru a doua oară în Halkidiki și trebuia să petrecem o zi și pe plaja Tigania. Prima oară nu reușisem să ajungem. Altfel, cred că e una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Mi-a plăcut maxim atmosfera . O idee cam aglomerată pentru gustul meu dar nu pot nega că e o plajă ce are ceva al ei, ceva ce te face să-ți amintești cu plăcere de ea.

Altfel, răsfoind niște fotografii din vacanța în Halkidiki, mi-a sărit în ochi una cu un pahar de gin. Așa că mi-am preparat un Greenalls… Nu e chiar ce trebuie, cam slăbuț, cam fructat, cam dulce, cam de doamne ca să zic așa. Dar na, e vară și vara merge orice conține gheață.

Pe de altă parte, chit că vacanța în Halkidiki a fost una reușită, am tras concluzia că vacanța de vară în iulie nu-mi priește. Cel mai bine mă împac cu vacanță la sfârșit de august, început de septembrie. Simt că atunci se liniștesc treburile, că vine toamna și e gata că plajele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *