Cea mai bună cafea de la Nespresso

Eu sunt mare amator de cafea, nici nu cred că funcționez fără… că nu am avut ocazia să testez cum ar fi o zi fără cafea. Tocmai d-aia și apreciez o cafea bună. Bine, nici nu-s genul care dă 20 de lei pe o cafea de la chișcurile hipsterești. În fine, nu divagăm, cred că cea mai scumpă cafea cumpărată de la noi să fi fost prin aeroport. Că aș fi fumat o țigară și nu merge fără cafea. E, pentru că la muncă avem (sunt prea zgârcit să am și acasă) un espresor de la Nespresso, am tot încercat diverse tipuri de cafea. Și într-un final am descoperit cea mai bună cafea de la Nespresso. E sortul Papua New Guinea.

Acum nu știu dacă este un sortiment nou de cafea, că nu am mai luat din asta până acum dar clar, de asta m-am îndrăgostit. E, ca să zic așa, ce trebuie la o cafea. De data asta am avut doar două cutii cu cafea Papua dar la următoarea comandă o să comand mai multă.

E. și dacă am zis că cea mai bună cafea de la Nespresso este Papua New Guinea, ceam mai pușcărie, comandată la insistențele colegelor este cafeaua cu aromă de vanilie. Bă, nici la dujmani n-aș da așa ceva. Asta e și motivul pentru care nimeni nu dă năvală să consume așa ceva.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *