Am cea mai ieftină masă de camping de la Decathlon

Mă întreba cineva zilele trecute despre mesele de camping, să-i fac o recomandare că e hotărât ca de anul acesta, că au mai crescut copii să înceapă să iasă cu ei în natură, să meargă cu cortul. Cum de recomandarea de cort a fost mulțumit, acum mi-a cerut și păreri despre masa de camping. Cumva, pentru că sunt mulțumit de ce am, i-am recomandat ce am eu, cea mai ieftină masă de camping de la Decathlon. Este vorba despre modelul cel mai ieftin, o masă de camping pentru 4 persoane, cu picioare pliabile, ușor de montat și totodată ușoară fiind din aluminiu. Raportat la alte mese de camping are și câteva avantaje dar și anumite dezavantaje.

Printre avantajele acestei mese de camping aș menționa în primul rând prețul. Raportat la calitate, zic că este un preț decent chiar dacă acum prețul este cu vreo 50 de lei mai mare decât acum aproape 10 ani când mi-am luat eu masa de camping.  Un alt avantaj pe care îl văd la această masă de camping ar fi acela că e destul de compactă, eu o pun în potbagaj și nu ocupă mult spațiu. Deși acu nu ar trebui să mă mai pasioneze partea cu spațiul ocupat de masa de camping, în timp am cărat echipamentul de camping în mai multe mașini și a fost ok din punctul acesta de vedere chiar și atunci când potbagajul a fost fie de Ford Focus, fie de Logan dotat și cu butelie de GPL. A Avut loc și s-a dovedit că uneori faptul că nu ocupă mult spațiu a contat. Mai ales la Logan unde, deși portbagajul este destul de încăpător, având butelia de gaz se pierde din acest spațiu.

La dezavantaje aș puncta faptul că deși e colorată și timpul a dovetit că e o masă bună, prima impresie este că întradevăr, e o masă de camping ieftină. La impresia asta contribuie și picioarele pliabile ale mesei de camping. Cumva, parcă te face să te gândești că e destul de firavă și parcă nu te-ai risca să pui prea multe pe ea.

masa camping ieftina pentru 4 persoane

Așa cum se vede și mai sus, acestea sunt dimensiunile mesei noastre de camping. 70 cm înălțime, lungă de 80 cm și lată de 60. Noi suntem 4 persoane și avem loc la ea de fiecare dată când mergem cu cortul în camping sau mai ieșim pe undeva la iarbă verde. Chit că e cea mai ieftină masă de camping pe care am găsit-o la momentul acela, concluzia este că nu-i pot contesta utilitatea.

Știu că e plin de oferte la mese de camping și există modele mult mai calitative însă, pentru mine cred că e suficient această masă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *