plaje sardinia

Am închiriat mașină în Alghero

Defapt, pentru că mergem două familii în Sardinia, am închiriat două mașini. Acum să vedem cum ne organizăm cu ele că nu sunt la fel. Ca de obicei, când mergem în vacanță, căutăm să închiriem mașini de la firme locale. Uneori găsești preț mai bun, alteori diferența nu este prea mare. Avantajul la firmele locale de închiriat mașini este acela că nu percep garanție. Așa că de data asta, beneficiind și de faptul că avem printre noi un vorbitor de limba italiană, ne-am conversat cu cei de la Casual Van, firmă de închiriat mașini din Alghero, Sardinia…. revin cu link și număr de telefon după ce mă conving că sunt ok.

Altfel, cum ziceam, am închiriat două mașini pentru vacanța din Sardinia. Un Ford EcoSport și un Fiat 500L. Cumva, comparativ cu ce oferă marile companii de închirieri auto, am ieșit mai ieftit cu tot cu scaune de copii, că avem câte doi copii de fiecare familie, cu tot cu taxa de check in check out, că ăștia neavând birou în aeroportul din Alghero, trebuie să vină din oraș. Altfel, dacă ajungeam la o oră rezonabilă, aș fi mers în oraș și ridicam personal de la ei. Economiseam vreo 30 euro… În altă ordine de idei, m-am uitat și după microbuz 8+1 dar era scump și a fost mai ieftin să închiriem două mașini mici. A, încă o treabă, că ziceam că am ieșit mai ieftin căutând companii locale de închiriat mașini în Sardinia. Mașinile închiriate de noi, Ford EcoSport și Fiat 500L au fost mai ieftine decât dacă am fi închiriat de la companiile mari. Acolo, o idee mi scump am fi prins doar Fiat Panda.

Atât pentru azi… mai avem de cizelat activitățile pe zile, să încercăm să vedem cât mai mult din insula asta. Așa cum ziceam, nu sunt ferm convins că la timpul pe care îl avem vom coperi prea mult din Sardinia…dar na, motiv să revenim și altă dată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *