plaje sardinia

Am rezolvat dilema…în vacanța de vară mergem în Sardinia

Asta este un post scurt, are legătură cu cel în care nu-i dădeam de cap cu destinația de vacanță pentru anul ăsta. E gata, s-a rezolvat și dilema asta, am luat bilete de avion și vom petrece vacanța de vară în Sardinia. N-aș zice că e chiar chilipir dar a picat bine, 408 lei de șapcă, dus-întors cu wizz discount, în a doua jumătate a lunii august zic că e un preț bun pentru Sardinia.

Cred că o să sar puțin din buget cu vacanța de vară în Sardinia dar na, aia e…cred că ce e luat e bun luat mai ales că avea o Sardinia pe listă de multă vreme. Dar nu mă băgam că mereu găseam alternativă. Deci, concluzia este că e bine acum, că la anu cine știe ce prețuri vor mai fi pentru Sardinia. Și oricum, banii ți-i toacă imflația sau o altă destinație. Altfel, că vă ziceam că șefa amazoanelor se plângea că iar Grecia, după ce au zburat banii din cont, amazoanele mele au fost de acord că cel puțin în poze, plajele din Sardinia arată wow. Rămâne să ne convingem și la fața locului. Din ce am apucat să caut păreri despre o vacanță de vară în Sardinia, în afară de prețuri, nimeni nu se plângea de alte lucruri.

plaje sardinia

Acum, începe partea cu planificarea vacanței, să căutăm o cazare, să vedem ce parte a insulei e mai atractive în puncte de interes și să vedem ce fel de mașină vom închiria. Suntem două familii, 4 adulți, 4 puradei. M-ar tenta un microbus, de atmosferă și chiar de o optimizare a costurilor cu închiriatul mașinilor… Dar drumuri înghesuite, parcare mai greu prin diverse orășele. Vom vedea, momentan sunt bucuros că am rezolvat problema vacanței de vară. Probabil că o să fiarbă berea în mine de căldură în august…dar clar, ne vom descurca. Rămâne să găsim cazare în Sardinia și să vedem ce e de făcut în zona respectivă. Că e clar, nu ne ajunge timpul pentru totă insula.

4 thoughts on “Am rezolvat dilema…în vacanța de vară mergem în Sardinia”

    1. Așa am auzit și eu :)) Acum sa vedem cum va fi, cu siguranță cald…Aș fi preferat mai spre septembrie dar na, e cu școala atunci.

        1. Da, plaja este primordială pentru vacanța de vară, nu prea pot să fac nimic altceva că-mi sar sirenele în cap. Altfel, să vadă orice dar să știe copii că au parte și de plajă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *