Dileme estivale

Sau, încotro o luăm vara asta. Că e complicat cu concediul. Fii-mea cea mare termină clasa I-a și are deja programată o tabără școlară. Pe lângă tabără mai avem vreo câteva evenimente ce fracționează și mai tare lunile de vară. Adunate cu faptul că anul școlar nu mai începe pe 15 septembrie, e destul de complicat să vedem încotro o să pornim vara asta.

De niște ani buni avem în plan să mergem în Tenerife. Ar fi trebuit să mergem în 2020 dar ne-am adunat mai mulți și am mers în Valencia, că am găsit o ofertă foarte bună și nu am refuzat. Am zis că nu se mută Tenerifele de la locul lor. Am avut dreptate, dar ne-am întors din Valencia fix cu o săptămână înainte de lockdown. După care puteți uita… Apoi a venit școala peste noi. Unde, înainte de asta nu eram legați de școală și am fi putut merge oriunde în orice perioadă, acum, cu școală, suntem legați de vacanțele școlare.

Anul trecut stabilisem cu niște prieteni să mergem în Tenerife împreună,  în vacanța de Paște de anul acesta. Și au apărut ceva probleme pe la birou și nu aș fi putut să plec mai multe zile. Mda, fraier…că ar fi mers, că până la urmă am încropit ieșirea la Bari, s-a decalat zborul, și tot am îngrămădit mai multe zile decât ar fi trebuit și n-a comentat nimeni, nu s-a terminat firma. Acum, pe vară, nu m-aș încumeta la Tenerife… 4 bilete de avion pentru Tenerife e destul de mult și nu m-aș încumeta mai ales că v-am zis, e destul de fracționată perioada în care am putea merge. Deh, organizarea asta…

În concluzie, cu aceiași prieteni, ne uităm să vedem încotro să pornim vara asta. Una dintre condiții este că nu Grecia, că m-am săturat  de Grecia. Și pentru că nu aș da foarte mulți bani pe bilete de avion pentru o destinație la mare, mă uit lung spre o destinație de făcut cu mașina sau, dacă prindem ceva atractiv cu avionul:

  • Albania merge cu mașina și o luăm în calcul pe motiv că nu am mai fost.
  • Turcia dar pe partea cu Marea Neagră din aceleași considerente.
  • Muntenegru & Croația aici ceva mix, am mai fost și Muntenegru este una dintre cele mai frumoase țări din partea asta de lume.
  • Poate Portugalia dacă găsim ceva, niște bilete de avion la prețuri decente(mă îndoiesc că suntem așa norocoși)

E, acum vedem ce o fi…Sper să nu câștige fetele și să fie tot Grecia și anul ăsta. Că de-o fi, pe bune, nu accept altă variantă decât zona Pelopones. Între timp, în timp ce mai dădeam un ochi peste ce am scris aicișea, pentru a completa dilema, au mai sosit niște poze pe grupul de whatsapp, grupul ăla unde mai discutăm de vacanțe și alte excursii, din zona San Sebastian. Și zice prietenul meu Șerban care e pornit să se plimbe pe Camino spaniol, că zona e mișto și că San Sebastian bate Valencia și Malaga.

Pfaiii,da greu cu organizarea vacanței anul ăsta… Că pare atractiv, mă uitam la bilete de avion spre Santander(vreo două ore și un pic de San Sebastian) și am găsit bilete relativ ok pentru sezonul de vară. Bine, nu 30 euro dus întors… dar oareșcum atractive.

Una dintre pozele de vă ziceam… Zici că e Madeira, a comentat o prietenă. Dar eu nu știu, că n-am avut onoarea…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *