București-Dubrovnik cu avionul Air Connect

Am aflat azi că începând cu luna iunie, pentru cei comozi ce doresc să facă o vacanță în Croația, Air Connect Romania, va avea o cursă săptămânală către Dubrovnik. Prețurile, zice la promoția lor de pe site ar porni de la 99,82 euro pe segment de persoană. Acu, nu vreu să fiu malițios dar, chiar și pentru sezon turistic prețul pentru un bilet de avion București-Dubrovnik, un zbor ce durează doar o oră, e cam mare. Zic asta pentru că am făcut o mică simulare de zbor, simulare făcută pe nevoile mele(doi adulți+doi copii) și, pentru o vacanță cu familia în luna iunie, în Dubrovnik, aș da doar pe biletele de avion București-Dubrovnik și retur, fără bagaj de cală, 1110euro.

Păi, de banii ăștia, dacă aș avea chef să vizitez Dubrovnik-ul ma-ș duce cu mașina. Da, faci mai mult pe drum, dormi o noapte pe undeva, cel mai probabil în Belgrad, mai și vizitezi una alta și ieși mai ieftin. Asta așa, că nu m-aș duce vara la mare în Dubrovnik. Că fetele mele vor plaje cu nisip nu cu pietre.

Altfel, chit că varianta asta cu zbor către Dubrovnik din București nu-mi convine, că e relativ scumpă pentru ce idee am eu despre vacanțe, faptul că cei de la Air Connect au mai adăugat o rută în portofoliu mă face să mă gândesc că pe viitor vor mai apărea și altele. Că se știe, Air Connect pare să vină să umple golul lăsat de dispariția BlueAir, cu niște oamenii ce au fost pe acolo. Altfel, aștept să se umple și ei de rute, că prea au crescut prețurile la celelalte companii aviatice care, cică sunt în zon low cost.

2 thoughts on “București-Dubrovnik cu avionul Air Connect”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *