Cât te costă ferry anul acesta dacă mergi în Thassos

Pentru că totul s-a scumpit, ferryboat-ul de Thassos nu putea să nu o facă și el. Așa că, dacă ai început să-ți faci planuri de vacanță în Thassos pentru anul acesta, poate ar fi bine să afli și cât te va costa o traversare cu ferry către populara insulă din Marea Egee.

Insula Thassos este legată de continent prin două linii de ferryboat una ce face legătura între Keramoti și Limens și o altă linie de ferry ce leagă Kavala de Prinos. Pentru că distanțele diferă, tot așa și prețul pentru o traversare cu ferry spre Thassos diferă și el. Prețul biletului de ferrybot este mai ieftin pentru traversarea din Keramoti. Dacă ai decis că vrei să ajungi în Thassos cu ferry cel mai ieftin, cu îmbarcare din Keramoti vei plăti:

  • 4,5 euro/adult
  • 3 euro/copil cu vârsta între 5 și 10 ani. Copiii mai mici de 5 ani nu plătesc bilet iar cei cu vârsta peste 10 ani vor trebui să plătească bilet de adult.
  • 19 euro este prețul pentru un autoturism ce nu depășește 4,25 m lungime.
  • 23 euro este prețul unui bilet la ferry pentru mașinile ce depășesc lungimea de 4,25 m
Tarife Ferry Keramoti-Limenas sursă: forumthassos.

.

Pentru cei ce doresc să meargă în Thassos cu rulota, prețul pentru astfel de vehicule este înfuncție de lungimea rulotei și este taxat cu 4 euro/m.

Traversarea cu ferry din Keramoti este mai rapidă, durează aproximativ 40 minute, timp suficient pentru a hrăni pescărușii ce însoțesc ferryboatul pe toată durata traversării spre Thassos.

A doua variantă prin care poți ajunge de pe continent în Thassos este ferryboatul din Kavala. Această rută este mai puțin populară atât prin prisma faptului că traversarea durează undeva la 80 minute dar și prin prețurile mai ridicate. Totodată și numărul cursele de ferryboat din Kavala către Thassos este mai mic.

Prețuri bilete ferry Thassos cu îmbarcare din Kavala:

  • 6,5 euro/adulti
  • 4 euro/copii cu vârsta între 5 și 10 ani. Copiii mai mici de 5 ani nu plătesc bilet iar cei cu vârsta peste 10 ani vor trebui să plătească bilet de adult.
  • 20 euro/autoturism lung de până la 4,25 m și 25 euro pentru mașinile ce depășesc această lungime.

Îmbarcarea pe ferry se face fără rezervare, în ordinea în care ai ajuns cu mașina în coadă șa că ar trebui să vă pregătiți de un picuț de așteptare în sezon.Dar fiți calmi, vacanța deabia a început.

2 thoughts on “Cât te costă ferry anul acesta dacă mergi în Thassos”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *