pareri flydubai,conditii de zbor

Chiar atât de rele sunt condițiile de zbor cu Flydubai?

Nu am avut oroarea de a zbura până acum cu Flydubai dar, după câteva discuții avute în ultima vreme cu vreo câțiva prieteni, nici nu m-aș grăbi chit că sunt cel mai scund dintre ei. Toți s-au plâns de faptul că Flydubai au cele mai înghesuite avioane, că e aproape imposibil să te simți măcar un minut confortabil în avioanele companiei pe toată durata zborului. Și toți ăștia care s-au plâns de condițiile de zbor cu Flydubai au avut zboruri lungi…Zanzibar, Maldive.

Prietenii care au zburat în Zanzibar cu Flydubai intuiau despre ce e vorba, sunt oameni o idee mai atenți la aspecte de genul și, după cum mi-a zis partea bărbătească, dacă inițial au avut în pachetul turistic luat prin agenție zbor charter, a vrut să renunțe când s-a produs schimbarea și din cursă charter București-Zanzibar s-au trezit cu bilete la Flydubai. Omul a vrut să renunțe dar a insistat soția… Nu pot comenta nimic, că nici a mea nu ar fi renunțat la o vacanță în Zanzibar doar din atâta lucru. Bine, probabil că nici eu nu aș fi făcut lucrul ăsta 🙂

Ceilalți prieteni care s-au plîns de condițiile grele în care zbori cu Flydubai  au fost și mai afectați de înghesuiala din avionul care i-a dus de la București la Male. Cumva, mai comozi, mai înalți, oamenii aveau și o călătorie recentă la activ cu Turkish așa că au avut cu ce compara înghesuiala din avionul Flydubai. Cumva, ei au ales să zboare cu această companie fără să caute păreri despre Flydubai, au mers pe, Știam că sunt ai lu Emirates, cât de nasol să fie?.. Altfel, ăștia de pe urmă s-au mai plâns și de prețurile și de oferta de la bord. Nu mă bag în astea că din principiu nu fac cumpărături la înălțime :))

În altă ordine de idei, deși s-au plâns de condițiile înghesuite din avioanele Flydubai, oamenii nu s-au plâns de vacanța efectivă. Și uni și ceilalți erau atât de încântați încât cică s-ar mai întoarce. Dar clar, nu cu Flydubai. Acum nu știu ce să zic, arabii chiar știu să ia banii de la oameni și înghesuiala asta, scaune la limita acceptată de normele internaționale este un exemplu. Posibil ca eu, la 1,77 ai mei să nu fiu chiar atât de afectat de lipsa spațiului din avion. Asta mai ales în condițiile în care diferența de preț între Flydubai și alte alternative mai comode ar fi și sigur este, că la mine când se zboară se zboară cu 4 bilete de avion. Și se simte diferența.

În fine, cum ziceam și la începutul articolului, nu am zburat cu Flydubai…dar am căutat păreri despre zborurile cu Flydubai și articolul acesta de unde mi-am permis să iau și o poză cu scaunele nu e departe de impresiile cu care au rămas prietenii mei după zborul cu Flydubai.

avioanele flydubai sunt incomode

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *