Dacă ajungeți prin Seattle, treceți pe la Bruce Lee…

Zăceam ieri cu o cafea în nas pe terasa de la muncă și scrollam în doru leli pe Facebook cand mi-a apărut ca și postare recomandată, poza de mai jos. De obicei ignor dar asta mi-a atras atenția. Tind să cred, că nu am căutat detalii, că domnul ăsta pios ar fi Bolo Young. Habar nu am dacă mai trăiește dar aș zice că da, cel ce a venit la mormântul lui Bruce Lee ar putea fi Bolo Young….

Dar ideea este ca dacă aveți drum prin Seattle, cred că o vizită la mormântul lui Bruce Lee chiar ar fi de făcut.  Eu aș face lucrul ăsta, aș merge să vizitez cimitirul. Că n-ar fi prima oară când vizitez un cimitir… Că dacă mă pui să fac o listă cu top 3 lucruri misto din Paris, cimitirul  Pere Lachaise s-ar regasi cu siguranță acolo.

Bruce Lee este înmormântat în cimitirul Lakeview Cemetery din Seattle iar lângă mormântul său se află și cel al lui Brandon Lee. Cum ziceam,nu aveam mare lucru de făcut așa că am căutat mai multe detalii despre cimitirul în care este înmormântat Bruce Lee și am găsit că e o destinație turistică destul de populară în Seattle, lumea chiar merge pe acolo să viziteze chestii. La chestii mă refer mai degrabă la morminte…dar și cimitirul arată mai degrabă a parc.

În fine, nu mai facem apologia locului cu verdeață, zic doar că în Lakeview Cemetery Seattle, pe lângă mormântul lui Bruce Lee și al lu Brandon Lee mai găsiți și alte morminte de oameni mai mult sau mai puțin celebri pentru noi. Unul dintre oamenii celebri înmormântați în același cimitir cu Bruce Lee ar fi John Davison Rockefeller, cel ce este considerat a fi fost cel mai bogat om din lume… Ca o paranteză, Rockefeller ăsta a răspuns când a fost întrebat de un ziarist dacă consideraă că are suficienți bani că nu, nu are suficienți bani și că ar mai avea nevoie de încă puțini bani pentru a avea suficienți bani:))

Pe lângă Bruce Lee și Rockefeller în cimitirul din Seattle mai este înmormântat și Eliot Ness, celebrul polițai american care a tot stat pe capul lui Al Capone.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *