Culorile toamnei

Stau cu gândul la articolul ăsta de ceva vreme. Nefiind nici mare fotograf, nici posesor de mare sculă de telefon care să zici că reușește să compenseze lipsa talentului fotografic, mă rezum la ce văd cu ochiul. Sau în pozele altora. E contextual articolul, că am mai povestit una alta cu prietenii când am fost la Cuca. Am ajuns cu discuția la niște prieteni ce s-au mutat acum ani de zile în Canada și mai apoi, am continuat cu Canada și o eventuală vacanță acolo. Sincer, eu am Canada de multă vreme pe creier așa că, probabil, cândva în viitorul nu foarte îndepărtat, o să-mi fac curaj și o să bag mâna adânc în bugetul de vacanțe și o să ne lipim de o vacanță în Canada.

Revenind la culorile toamnei, nu mai știu de unde mi-a rămas în cap o frântură de conversație…posibil chiar de la prietenii mai sus amintiți. Și era ceva la modul, Toamna este cel mai frumos anotimp în Canada. Stau canadienii cu orele și admiră culorile toamnei, apusul fiind sublim. Și adevărul este că ai ce să vezi… m-am tot uitat zilele aste la niște filmulețe pe you tube, m-am uitat la ceva poze, am mai citit niște articole despre culorile toamnei canadiene.

În fine, dacă aveți un moment de pauză, căutați să vedeți cum arată toamna în Canada și o să-mi dați dreptate. Altfel, toamna este frumos și pe la noi. Cum ziceam, n-am talent la fotografie, nu reușesc să surprind încadrările, nu înțeleg lumina dar, m-am afundat puțin prin arhiva foto și prin grupurile de whatsapp și am selectat de acolo câteva poze. La fel, poze făcute de amatori cu telefonul mobil, dar niște poze frumoase ce surprind culorile toamnei în diferite zone ale României. Pentru că da, și România are toamnă frumoasă…

 

Concluzie? Așa m-a luat un chef de ducă de numa numa…. Altfel, sper că v-a plăcut mica mea selecție de „colorate de toamnă„.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *