ieftin vigneta bulgaria 2022

De unde cumpărăm ieftin vignetă Bulgaria în 2022

ieftin vigneta bulgaria 2022

Pentru că mai e puțin și începe sezonul estival iar numărul șoferilor români ce vor conduce pe drumurile din Bulgaria va crește, o întrebare ce se ridică este de unde cumpărăm ieftin vignetă pentru Bulgaria”. Asta pentru că, dacă ați căuta pe net după vignetă Bulgaria, o să vedeți că în primele căutări or să vă apară mai multe site-uri de unde puteți să achiziționați vignetă pentru Bulgaria. Dar stați așa, nu vă aruncați, că dacă scopul vostru este să cumpărați vignetă ieftină pentru Bulgaria, adică vignetă Bulgaria la prețul oficial fără taxe de procesare a plăților și alte comisioane trebuie să săpați mai adînc în internet și să mergeți fix la site-ul oficial al autorității bulgare ce se ocupă cu colectarea și emiterea vignetei.

  • Rețineți, site-ul oficial de unde poți cumpăra vignetă pentru Bulgaria la prețul oficial, fără taxe și alte comisioane este https://web.bgtoll.bg/

Pentru că restul site-urilor ce vând vignete pentru Bulgaria monetizează într-un fel sau altul această activitate, prețurile de achiziție pe aceste site-uri este mai mare decât pe site-ul oficial bgtoll.bg. Stați liniștiți, vigneta achiziționată pe aceste site-uri este perfect valabilă și nu veți avea probleme cu autoritățile din țara vecină. Doar prețul de achiziție diferă.

Cum internetul ține de optimizare și alte jonglerii SEO, cine face bani din vânzarea vignetelor on line pentru Bulgaria, optimizează și încearcă să ia fața concurenței. Tocmai acesta este și motivul pentru care bgtoll.bg, site-ul oficial unde poți plăti taxa de drum pentru Bulgaria la preț corect, este jos în google. Concurența.

În concluzie, dacă ești pe cale să călătorești sau să tranzitezi Bulgaria spre alte zări, ai grijă de unde achiziționezi vigneta de Bulgaria. Nu de alta,  dar e păcat să plătești în plus, de banii ăia poți să cumperi ceva frumos la copii :))

Altfel, acestea fiind zise, poți să-ți faci vignetă direct de pe platforma autorității bulgare,unde ai și meniu în limba română. Procesul de achiziționare a vignetei este simplu și durează câteva minute:

  1. Selectezi „vignietă electronică pentru autoturism”;
  2. Selectezi perioada de valabilitate a vignetei (un weekend, o săptămână, 1,3 luni, 1 an);
  3. Bifezi perioada de valabilitate (începând cu data aleasă de tine);
  4. Completezi informații despre țară și numărul de înmatriculare;
  5. Completezi adresa de email ca să primești confirmarea plății;
  6. Selectezi tipul cardului și plătești. Pentru optimizarea costurilor ar fi bun un card Revolut pentru a evita conversia băncii.

Am scris articolul ăsta pentru că am prins și în trecut discuții și alte plângeri legate de costurile de achiziție a vignetei pentru Bulgaria și zic că e ok ca informația să circule, pentru a ajunge informația și la alte persoane ce vor să călătorească în Bulgaria dar nu dau mare atenție site-ului de unde achiziționează vigneta. Așa că poți să-i dai și tu un share.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *