Ieftin și bun de la Decathlon

Altfel spus, dacă aveți în plan o vizită de shopping la Decathlon sau doar vreți să comandați ceva on line din motive de proximitate, încercați să vă faceți o idee despre ce doriți să cumpărați. O idee bună care are ceva legătură cu titlul găsiți aici, în campania Prețuri mici calitate, neschimbată. Și pot confirma acest lucru, din lista din link-ul anterior folosesc câteva produse și chiar nu am motive să mă plâng. Dincolo de cortul despre care v-am mai scris pe aici sau  rucsacii pe care îi folosim pe post de bagaj de mână, avem o mulțime de alte lucruri cumpărate din Decathlon și nu am fost dezamăgiți de nimic. Le-am amintit pe acestea din urmă pentru că am scris mai detaliat despre ele și, cumva, pot fi băgate la produse de sezon.

Altfel, așa cum am zis, în promoția Decathlon, Prețuri mici calitate, neschimbată, sunt aproximativ 105 produse. Am răsfoit oferta și pot garanta pentru următoarele:

  1. Pantofi sport Kalenji – deși sunt prezentați drept pantofi pentru alergare, sunt geniali pentru toată ziua pentru că sunt rezistenți, confortabili și respiră piciorul foarte bine. Prețuri de la 60 lei…
  2. Sandale pentru copii – cred că sunt singurele sandale de care fetele mele nu s-au plâns că le roade sau că au altceva. Cea mică încă poartă o pereche de sandale de la Decathlon purtate de sor-sa acum doi ani. Prețuri? De la 50 lei..În condițiile în care este vorba de sandale pentru copii, sandale ce pentru anumite vârste sunt bune doar un sezon pentru că, așa cum știm și ne bucurăm, copiii cresc, aș putea spune că este un adevărat chilipir.
  3. Cort cu bețe ARPENAZ 4 pentru 4 Persoane Decathlon – este modelul de cort pe care îl am și eu însă, fiind sezon, trebuie verificat stocul în magazin.
  4. Aripioare înot Portocaliu Copii 30-60kg – Ideale pentru mersul la mare sau piscină. Din ce am observat, dacă au aripioare de înot, copiii devin mult mai încrezători că pot înota.
  5. Bicicletă 14″ 100 – Asta chiar este o bicicletă foarte tare și sunt încântat că săptămâna aceasta fii-mea cea mică a renunțat la roțile ajutătoare. Prețul? 500 lei.

Și da, lista poate continua pentru că în cei 10-12 ani de când tot fac cumpărături de aici chiar s-au adunat niște lucruri. Chiar o să încerc într-o zi să fac un inventar cu toate produsele cumpărate din Decathlon și folosite sau încă aflate în folosință mare parte dintre aceste produse.

În fine, nu intru în detalii, nu mă mai lungesc că după atâta pauză de scris, că na, mai avem și alte lucruri de făcut și când am avut puțin timp liber nu am avut inspirație…ideea este că pe lângă produsele aflate în campania Prețuri mici calitate, neschimbată, dacă reușești să intri într-un magazin Decathlon, chit că ai o listă cu ce ai de cumpărat, sigur vei ieși cu ceva în plus.

Pe lângă toate astea, pentru sezonul acesta am pe lista de cumpărături două obiecte pe care cu siguranță le voi lua tot de aici. Este vorba în primul rând de un sac de dormit pentru că se întrevede la orizont o ieșire cu cortul prin Slovenia, la munte iar noi nu avem decât 3 saci de dormit la 4 pesoane.  Al doilea obiect ține tot de partea asta de camping..Vreau să-mi iau o pompă electrică pentru umflat saltele pentru că la cea veche, pompă de picior, i s-a rupt burduful într-un final.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *