Odată pe an merită să mergi la Edenland Park

Deși a fost destul de aglomerat, am fost plăcut impresionat de ce am găsit la Edenland Park, de aici și concluzia că, cel puțin odată pe an merită să mergi la Edenland Park. Asta așa, că mai sunt și alte locuri de vizitat și de văzut pe lângă București în caz că nu-ți permite timpul să te duci mai departe și mai mult de o zi.

Am fost la Edenland Park într-o zi de duminică, o zi mai aglomerată decât în mod normal că s-a întâmplat să fie duminica de dinainte de 1 mai. Dar asta e, dacă vrei o activitate pe lângă București, o zi în care să obosești copii, aici e locul. Din ce am mai discutat cu niște prieteni, dacă vrei liniște, mergi în timpul săptămânii. Dar e mai greu, că lumea muncește, copii sunt la școală. Altfel, dacă stai să socotești banii, e destul de scumpuț, că ai de plătit parcare, intrare, activități, n-ai voie nici cu mâncare nici cu mai mult de jumătate de litru de apă pentru copil. În fine, trecem peste partea financiară chit că aș fi ieșit mai ieftin dacă mergeam la trovanți și ardeam mai multă motorină. Dar cum ziceau și ăia cu cardurile… bucuria copilului este neprețuită și pentru asta există mastercard,visa, ciorap și pe unde-și mai ține fiecare banii.

Așa cum am zis, în week-end e peste poate de aglomerat și ar fi ideal dacă vrei să lași copilul să se cațere peste tot, pe toate traseele în care are voie, e de mers în timpul săptămânii. Chiar și așa, pentru că am ajuns foarte devreme la Edenland Park, am reușit cu cea mare să facem 3 trasee pentru vârsta ei apoi m-am dus și eu pe un traseu mai de oameni mari. Mă rog, copii cu vârsta minimă 14 ani și 1,40 m înălțime. În condițiile în care am cam șomat în ultima vreme, traseul a fost destul de solicitant așa că a doua zi am avut ceva febră musculară. O listă cu traseele prin copaci o găsiți aici.

În interiorul parcului ai și un manej unde poți să călărești câțiva cai, ai și un fel de grădină zoologică cu câteva animale, ai restaurante și niște chioșcuri. De mâncat nu am vrut să mâncăm, era prea aglomerat așa că ne-am limitat la înghețată și cafea la finalul celor 3 ore cât a durat pachetul de cățărat în copaci. Fu interesant, de asta și ideea de a reveni la Edenlabd Park și cu altă ocazie. Chiar făceam mișto de copii și le ziceam că într-o zi când sunt ei la școală, noi, adulții, să venim fără ei la Edenland să ne cățărăm pe traseele pe care ei nu au voie și apoi, după asta, să mergem la Therme că tot e aproape…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *