Mi-am luat sac de dormit de la Trimm

Mă rog, am luat încă un sac de dormit. De data asta am luat un sac de dormit Trimm așa că, acum fiecare are sacul lui de dormit. Teoretic, asta ar fi pe locul doi la capitolul confort termic dar, pentru că sacul meu de dormit pe care îl am de pe vremea când nici nu o cunoșteam pe nevastă-mea, unu de la Waude care pe vremea aia era top, imediat sub cei cu puf, a cam îmbătrânit, sacul Trimm Impact cred că e peste acum, că încă nu l-am testat.

Teoretic aș fi dat fuga, că tot trebuie să mai ajung și pentru altele la Decathlon, să iau un sac de dormit Arpenaz 10, că pentru ce folosim noi sacii de dormit la momentul ăsta nu prea avem nevoie de mai mult, e suficient ăsta. Adică, cort pe perioada verii, la mare și, poate la munte odată de două ori pe an. Altfel, asta avea avantajul că se putea face păturică din el, că totuși e cald și nu doarme nimeni în sac, doar învelit.

Doar că, având niște vouchere la emag am zis că totuși, ar fi mai bine să dau aproape dublu și să iau un sac de dormit bun, un sac de dormit de care să mă folosesc eventual și în perioadele mai reci ale anului. Nu că mi-ar mai arde de mers și dormit pe la refugii sau cu cortul când cade bruma…dar na, dacă tot dau un ban, măcar să ai o plajă mai mare. Așa s-a ajuns la sacul de dormit Trimm Impact.

Sacul de dormit Trim Impact are o greutate de 1 kilogram ceea ce il face ok și pentru momentele în care trebuie să cari sacul de dormit în rucsac nu în portbagaj așa cum fac eu când merg cu cortul. Temperatura de confort pentru sacul de dormit Trimm este între 4 și 9 grade iar temperatura extremă coboară până la -15 grade. Teoretic, dacă iei un sac de dormit bun pentru zilele de vară, sacul ăsta de dormit pare ideal. Avantajul din toată oferta de saci de dormit de la emag ar fi că, cel puțin eu, chiar dacă nu mă mai pasionează chiar atât de mult partea asta de echipamente, Trimm este o marcă destul de populară.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *