La pensie cu rulota…

Cred că sunt mulți cei care visează că la pensie or să-și cumpere o rulotă și vor face tot ce nu au făcut toată viață. Cochetez cu ideea de a avea o rulotă chiar și înainte de pensie. Dar pun în balanță, calculez și rămâne o singură constantă. Timpul. Că da, la momentul acesta și la ce prețuri sunt la campare cu rulota, mai pui un pic și iei cazare. Altfel da, sună interesant, aș experimenta o vacanță în rulotă că nu mă deranjează ideea de camping și, probabil, cândva în viitor o să plătesc o gălăgie de bani să închiriez una.

Nu mă apuc acum să despart firul în patru cu plusuri și minusuri la rulotă. Zic doar că, momentat, pentru mine, investiția într-o rulotă nu se justifică pentru că nu am suficient timp liber pentru a profita la maxim de rulotă și doi la mână, cu o rulotă crește timpul de deplasare din punctul A în punctul B…și noi suntem încă la momentul ăla cu când ajungem, dar cât mai avem. Sincer, din ce am calculat, chiar și pentru momentul ăla în care voi fi la pensie, cea mai bună variantă de rulotă ar fi un van convertit în rulotă. Că are câteva avantaje față de rulota clasică și față de camper. În fine, ideea este că de ceva vreme tot urmăresc diverși și am găsit pe niște unii care au și pe mama și pe tata rulotelor.

Uite aici cum se face la pensie cu rulota în stil mare. Au ăștia chiar și o motocicletă, un skijet și multe altele….

Mda, mai greu la noi cu așa ceva dar dacă te faci american/canadian…poți să bagi bani în așa ceva…dar totuși, e prea exagerat așa că eu rămân momentan tot la cort.

2 thoughts on “La pensie cu rulota…”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *