Nu prea mi-au ieșit vacanțele anul ăsta

Mda, mai sunt și ani din ăștia în care nu se aliniază treburile cum trebuie. Sau cum le gândești. Cert este că nu mi-au ieșit vacanțele anul ăsta. Că am programat Iordania și s-a anulat zborul și nu am vrut să dau mai mulți bani pe bilete de avion și să schimb compania. Probabil, nici la banii de i-aș fi dat să zbor la Amman nu o să mai găsesc bilete în viitor. În fine, cumva asta s-a dres că de banii ăia am luat bilete de avion spre Cipru. Mai am de povestit una alta despre vacanța din Cipru dar n-am starea necesară să termin articolele pe care le-am început pe subiect. În fine, o veni și vremea lor…

Apoi a picat treaba cu road tripul prin Turcia. Mamă cum așteptam asta… Dar nici de data asta n-a fost să fie. Că au intervenit niște examene, niște tabere pentru copii, niște alte probleme și uite așa nici vacanța asta n-a ieșit și s-a reportat pentru anul viitor. Deci, s-a notat, am planuri de vacanțe viitoare și de asta, de vacanța în Turcia chiar o să țin cu dinții. A urmat un alt plan, o altă vacanță eșuată. Era vorba să plecăm la sfârșit de iunie prin Slovenia, Croația și un colț de Italie. Nici de data asta Dumnezeul turiștilor n-a ținut cu mine, așa că, bag și încercarea asta la chestii eșuate. Dar aici m-am ambiționat, că vreau musai să vizitez peștera de la Postojna pe motiv că la momentul în care am vizitat peștera aia din Italia, cam peste tot pe unde mai citeam una alta despre ea era data drept una dintre cele mai frumoase peșteri din Europa. În cazul peșterii Postojna s-a simplificat treaba, asta cică e cea mai frumoasă peșteră din Europa. Așa că, mai bag o fisă luna viitoare. Momentan se pare că suntem în cărți…avem rezervări făcute, avem și un plan de bătaie, avem planificate cumva chiar și zilele. Vedem cum o fi până atunci.

Altfel, pe lângă toate astea am mai avut și niște week-end-uri pe care le-aș băga tot la vacanțe ce nu mi-au ieșit. Că de exemplu, am tot încercat să bifez un week-end prelungit la Krapets. Nu mi-a ieșit… Chiar săptămâna asta era în plan să mai încerc odată dar se pare că cineva chiar nu ține cu mine anul ăsta. Că de aseară cea mică e pe antibiotic. Și clar, nu plecăm la mare cu pneumonia după noi… Dacă era doar muci era ok, băgam aerosoli cu două mâini. Da așa…. În fine, mă oftic că nu mi-au ieșit vacanțele dar nu mă panichez. Mi-a demonstrat viața că există o lege a compensației așa că, optimismul încă e pe verde și e sus.

4 thoughts on “Nu prea mi-au ieșit vacanțele anul ăsta”

    1. Normal că mai încerc, am Slovenia programată din nou luna viitoare. Despre Ice ce să zic, mai are treburi de rezolvat pe aici, nu poate pleca.

  1. Sa stii ca exista o lege a compensatiei si totul se intampla cu un rost.
    Ma ofticam ca nu am prins bilete Dr avion pe nicaieri in Iulie, ma gandeam la Spania sau sa revin la lacul Garda. Si imi ziceam „ma duc la Mangalia..in loc de Italia”, uite ca la ei e canicula de te ascunzi in pestera iar la Mangalia a fost vremea ok 😀

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *