O bere și o pizza bună în Târgoviște

Eu, de felul meu sunt pofticios. Nu gurmand, nu visez finețuri și alte chestii elevate, sunt doar pofticios. Și poftele mele sunt banale, de la biscuți Biskrem la zeamă de varză. De data asta mi s-a făcut poftă de pizza. Și m-am ținut cu pofta asta aproape 70 de kilometri. Mai exact de la campingul Zănoaga până în Târgoviște. Tot vorbisem cu soția pe traseu că trebuie să oprim pe undeva să mâncăm și din vorbă în vorbă, am zis că eu vreau să mănânc o pizza. Și așa am rămas cu gândul la pizza până am ajuns în Târgoviște. Cum nu eram din zonă, am căutat pe net o pizzerie în Târgoviște. Prima care i-a sunat bine soției era de fapt o pizzerie cu livrare, așa că am căutat alta, că nu aveau mese și nu aveam chef de mâncat pizza la botul calului. Ne-am limitat la căutare de pizza în Târgoviște doar pe hartă, nu ne-am aventurat la interpelări de genul cea mai bună pizza în Târgoviște. Așa am ajuns la Toscany.

Deci, dacă sunteți pofticioși de pizza sau chiar dacă vreți să mâncați altceva în afară de pizza, încercați Toscany din Târgoviște. Nu știu dacă aici este cea mai bună pizza din Târgoviște dar, așa, de la un pasionat de pizza, faptul că am oprit să mănânc pizza la Toscany nu s-a soldat cu regrete. Chiar a fost bună pizza, n-o zic așa de complezență sau că aș fi trecut pe la casierie. Scriu rândurile astea pentru că mă tot freacă la melodie google să-mi dau cu părerea despre experiența avută la restaurantul Toscany. Și dacă tot m-am simțit bine și pizza fost bună la Toscany am zis că poate le prinde o idee mai bine să scriu eu câteva cuvinte pe aici despre ei. Din păcate, cel puțin pe google maps nu apar și cu site să le pun un link. Dar cum ziceam, aveți drum prin Târgoviște și vă e foame, mergeți la Restaurant Toscany pe Calea Domnească 300 și o să fie cel puțin bine. (Asta cu cel puțin bine o pun pentru pretențioși)

Altfel, eu am băgat o bere fără alcool, o pizza Vulcano sau cam așa ceva. Pizza d-asta nu mai mâncasem până acum, e un fel de calzone, cu două blaturi și, cumva, delicioasă deși ușor atipică pentru o pizza clasică. Locația, pentru o zi de miercuri în jur de ora 17 destul de aglomerată. Dar locuri berechet, că din ce am văzut au două terase, un salon, ceva loc de joacă pentru copii. Eu am o problemă cu budele…dar aici curat, foarte curat. Servirea? Foarte ok. Prețuri? Decent. Pe două pizza, o limonadă mare, o bere fără alcool și o cafea am plătit cu tot cu tips 130 lei.

Una peste alta, luat la gramadă, experiența culinară la Toscany a fost ok. Nu m-am simțit rege, că e greu când comanzi o pizza și o bere dar restaurantul Toscany este unul la care aș mai merge și a doua oară.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *