Un rucsac de calitate

Fix acum doisprezece ani se întâmpla să fiu în luna de miere, în Tunisia. Asta așa, poate se întreabă cineva care este legătura între luna de miere, Tunisia și un rucsac de calitate în anul 2022… Ei bine, există o legătură, că s-a întâmplat să ajung în Tunisia fără bagaj de mână și am avut nevoie de un rucsac în care să mai pun una alta pentru plimbări. E, nu știu cum o mai fi acum, am văzut că s-au pornit din nou ofertele de vacanță pe Tunisia însă, acum 12 ani, stațiunea în care am fost noi, Port El Kantaoui, era plin de magazine cu tot felul de produse de brand. Contrafăcute, desigur. E, și dintre toate lucrurile contrafăcute, mi-am luat un rucsac. Asta din poză.

Ideea este că azi dimineață am relizat că rucsacul ăsta încă e în toate mințile după 12ani. Nu l-am hămălit toată perioada asta, am mai avut un rucsac Nootka, am mai avut unul de la Decathlon. Acu, fie vorba între noi, mă uitam prin aeroporturi și cred că undeva la 80% dintre rucsacii folosiți pe post de bagaj de mână de la Decathlon vin.

Acum, revenind la rucsacul ăsta contrafăcut, mă gândesc că și dacă era să stea degeaba în 12 ani s-ar fi copt, ar fi crăpat. Dar nu, uite-l că încă e în mințile lui și-l folosesc zilnic, pe post de rucsac de toată ziua. Din amintiri cred că am deschis subiectul acesta al produselor contrafăcute din Tunisia și ghidul, un tunisian, mi-a zis că totul e făcut la ei și nu se pune problema de schimbat litere în brand, gen Abidas…nu, ei băgau calitate în produsele contrafăcute, că le făceau local. Nu știu, poate între timp au dat năvală și peste ei chinezii…dar na, parcă mă mănâncă să dau o tură prin Tunisia să văd cum au evoluat lucrurile. Și clar, dacă o fac… o să-mi iau rucsacul asta cu mine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *