Blogger de travel de un an…

Și tot din salariu trăiesc :)) Glumesc, proiectul acesta cu vacanțe și alte povestiri nu l-am făcut pentru bani. Că-mi știu limitele și talentele, l-am făcut mai mult ca pe un jurnal de călătorie și pentru a mai cizela puțin scrisul, pentru a încerca și o altă metodă de a scrie articole. Pentru că da, cel puțin din punctul din care privesc eu lucrurile, scrisul pe un blog de călătorie este diferit. Întradevăr, este o nișă grea care presupune pe lângă o foarte bună documentare a subiectelor, și o cursivitate și fluiditate a poveștii. La capitolul ăsta se pare că nu-s chiar din localitate ca să zic așa.

Altfel, pentru că articolul se vrea a fi unul scurt, un articol în care doar punctez faptul că a trecut un an de la prima publicare a unui articol pe acest blog, nu mă lungesc. Am mai zis pe undeva cum a luat naștere ideea acestui blog, fix înaintea plecării la Bari de anul trecut, la o cafea, am verificat ideea de blog cu numele de travelman.ro. Era o idee aproape străveche, cochetam cu un astfel de domeniu de peste 10 ani când la un post de radio a existat pentru o scurtă perioadă de timp o emisiune de travel cu aceast nume. Cred că la momentul ăla aveau și domeniu…sau, mai degrabă habar nu aveam eu că pot să-mi fac și eu un blog. În fine, ideea este că na, am verificat dacă domeniul acesta este liber și a fost. Drept urmare m-am trezit și blogger de travel în vreo 5 minute. Fără a avea vreun plan sau vreo idee despre ce și cum aveam să umplu spațiul.

Ideea este că după un an de zile în care am scris 93 de articole(aș fi vrut mai mult) lucrurile au început să capete consistență. Adică, cumva, chestia aia cu să facem calitate prin cantitate începe să dea roade. Pentru că există puțin trafic, există încă chef de scris pe nișa asta, există și premizele ca anul acesta să-mi scot măcar cheltuielile cu domeniul și serverul. Cam asta ar fi…ce să zic mai mult. Poate un, La mulți ani mie, la mulți ani Travelman.ro.

5 thoughts on “Blogger de travel de un an…”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *