trambulină mare pentru adulți și copii

Trambulină de interior

Am fost aseară pe la Decathlon și am lăsat câteva sute de lei pe acolo. Grosul banilor s-a dus pe o trambulină. Că fetele visează de multă vreme la o trambulină de interior. Așa că, de ce nu. În fine, ideea este că dacă așteptați păreri despre trambulina de interior fit trampo 100, mai așteptați puțin, că încă n-am scos trambulina din cutie. Că ne-am mai întâlnit cu niște prieteni pe acolo și am ajuns acasă cu trambulina pe la ora 21… și era târziu și nu știu dacă mai adormea cineva dacă montam trambulina. Altfel, pentru că vreau să grăbesc puțin creșterea blogului, o să postez și câteva articole gen review de produs. Nu o să merg pe direcția aia cu „cea mai bună trambulină de interior” sau mai știu eu ce „top trambuline pentru interior„…nu, o să povestesc una alta despre impresiile ce mi le-au lăsat anumite produse pe care le am, le folosesc și au o legătură cât de cât cu nișa blogului. Cum în cazul de față trambulina asta ține de sport și de ocuparea timpului liber, zic că e loc. Să nu o mai lungesc mult, va fi ceva similar articolului despre cortul meu.

Cum ziceam, fetele și-au dorit mereu și o trambulină de interior, că la țară nu ajungeam atât de des încât să se sature de sărit în trambulină. De fiecare dată când ne pregăteam să mergem la țară, întrebarea era: A montat Tataie trambulina? Și cum Tataie nu mai e, anul acesta n-a mai avut cine să le monteze trambulina în curte. O s-o fac eu săptămâna viitoare, că se vor termina parastasele și va rămâne curtea liberă. Altfel, dacă vrei o trambulină mare în care să poată sări și adulții, dacă ai spațiu suficient în curte pentru o trambulină, recomand o trambulină mare, că merită până la ultimul bănuț. Dincolo de distracția copiilor, dacă ai chef de dat kilograme jos, o serie de sărit în trambulină e mai tare decât multe exerciții fizice. Și e distractiv.

trambulină mare pentru adulți și copii

Acum, revenind la trambulina de interior cumpărată aseară de la Decathlon n-aș avea prea multe să vă spun momentan. În afară de faptul că în trambulina de probă din magazin în care am sărit cu o oareșce strângere de inimă că na, zic ei că e recomandată până la 100 kg dar totuși, părea o idee cam fragilă și m-am temut că voi trece cu cele 82 kilograme ale mele prin materialul textil al trambulinei. Mai ales că cea expusă în magazin părea o idee cam uzată. Dar m-a ținut, am sărit de cîteva ori. Și o s-o mai fac probabil și în viitor. Că na, am luat trambulină pentru fete dar o să mai țopăi și eu prin ea. Că na, garanția la trambulina de interior fit trampo 100 este de 2 ani.

Până revin cu alte detalii despre această trambulină de interior, sunt curios să văd cât de zgomotoasă este. Că se plângea cineva că nu poate folosi trambulina în cază din cauza zgomotului făcut de arcurile trambuilinei. Voi vedea, noroc că stau la parter iar deasupra stau unii care n-au ce comenta când e vorba de zgomote și gălăgie…că au și ei 2 copii pe lângă care, fetele mele par cumințeniile pământului. Acu, dacă o fi prea zgomotoasă trambulina, sper să nu le vină și lor idea asta…

Revin cu detalii și păreri despre trambulină după ce o instalez. Clar, dacă e să dai crezare la ce se zice pe internet, nu am luat cea mai bună trambulină de interior…dar na, la 210 lei…atât s-a putut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *